2. syyskuuta 2013

Wannabelenkki ja lepoa

Moii..... Ei tää olo nyt eilistä parempi ainakaan oo. Kurkku karhee ja hengitys raskasta ja nenäki uhkaa vuotaa. Ois niin kiva päästä kunnon lenkille, mut se nyt ois kaikkee muuta ku fiksua. Pakko nyt lepuutella itteensä ja pitää syömiset skarpissa :)

En menis tota mun äskestä 45min kävelykonttauspyörähdystä edes lenkiks sanomaan, tuli koiran kanssa taaperreltua ja rauhoteltuu hermoja ku räjähti kotona riita päälle... Autto toi raivoominen varmaan paljon tän kurkun kuntoutumiseen :D Mut nii no laitoin huvikseen sykevyön matkaan mukaan ja kaloreita paloi huikeet 189 kappaletta, keskisyke 117 :D:D ja max. 152.  Siis jos kävelen paikasta a paikkaan b niin kävelen paljon ripeemmin mitä tolla wannabe lenkillä :D mut no tuli nyt huvikseen tsekattua millaset kulutukset tollasella on.. Matkaa kerty ehkä 3,5km. 

Mutta tällästä kipeilyy tänne :( Pakko jättää noi liikunnat nyt tältä päivältä, ehkä huomiseltakin. Katsellaan mihin suuntaan tää lähtee.. Onneks voin lepäillä loppupäivän, ku tuliki vaihdettua vuoroja työkaverin kanssa :) Tosi "onneks", kun tylsistyttää nyt jo tää makaaminen. 

No meen keittelemään teetä tälle kurkulle.. Maanantait :) <3
P.S Merkkailen painoo sivupalkkiin aina viikon välein :) aina torstaisin. Saattaa olla, että välillä tulee muutenkin ilmi lukemia, mut 'virallisesti' aina to. Päätin, että punnitustulos tulee AINA torstaisin, vaikka oiski esim tullu alkuviikko vedettyä päin peetä.. mut ehkä sekin vähän kans motivoi pitämään skarpin päällä :p torstaita siis ootellessa..... ! Joo montakohan kertaa toi torstai tuli esiin tässä ...... ? Torstai. :D

4 kommenttia:

  1. Ai mikä päivä se oli se virallinen punnituspäivä? :D

    Pikaisia paranemisia! <3

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon saanut ipanalta räkätaudin!!! :( Ääh haluisin jo salille mut mun mielestä kipeenä väkisin repiminen ei oo kauheen reilua kroppaa kohtaan. Toiv parannellaan nopeesti niin päästään taas vauhtiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa voi suakin :/ Joo ei kipeenä kannata treenata !! Ainakaan rankasti. Pikaset paranemiset sinnekkin <3 Tänään onneks jo taas parempi olo !

      Poista

Kiitos jos kommentoit <3