23. syyskuuta 2013

Viime päivien kuulumisia

Kuulumisia.... Koskas oon viimeks kirjottanukkaan, torstaiaamuna. Torstaina vedin reilumman lenkin, kaloreita paloi -623. Sen tarkemmin en muista nyt kilometrejä sun muita. Perjantaina sit lähin parille (ja parille ja parille :D) siiderille ilta kymmeneltä, kun almost kuolin kotona tylsyyteen. Yömätöt jäii !!:)) Tosi hyvä,että ne on nyt jääny jo useesti pois.Tietäsitte vaan miten pahasti jääkaappi tyhjeni ja kaikki mitä vaan näkikään niin meni usein ääntä kohti. Muistan tuoreesti miten nimenomaan neki meni ihan yli jo ja olo oli ihan täysi. Hyi. Lauantaina hölläsin, MUTTA laskin kalorit..! Mentiin siinä reilussa parissatonnissa, mutta nyt kun lukemat on tiedossa niin voin huoletta liikkua ne poies niin ei tarvii kärsiä morkkiksista tai kiukutuksista. Musta tällänen tapa on ihan ok, jos viikonloppuiltana tekee mieli ottaa vähän rennommin. Silti periaatteessa ainut törttöily on vaan alkoholien kalorit. Saa nyt nähdä miten tällänen toimii ton vaa'an kannalta, mutta no nyt mennään kuitenki näillä :)



Tänään (tai eilen, ollaanhan tässä jo maanantain puolella) olin alkupäivästä aika heikoilla jäillä tän 'ruotuunpaluun' kanssa. Ois kyllä tehny mieli jatkaa eilisen rennon linjan kannalla. Onneks en kuitenkaan:) Muuten ois ollu too much jo pannassa kulutettavaks kaloreita. Se olo oli kuitenkin aamulla niin pöhöttynyt niin vähä oli motivaatio hukassa...:D Mut no nyt voin sanoo, että päivästä selvittiin ja ai vitsi miten paljon parempi valinta oli se lenkki sen hölläämisen sijasta. Sellanen reilu tunti, kulutus vajaa 400. Eilisestä oli sellanen pöhö olo päällä, ettei se lenkkikään niiiiiiin hirveesti himottanu (nääh yhtään), mut sit ku laittokin itsensä juoksemaan ni sehän suju tosi hyvin ja sulavasti! Haha eilisen tankkaukset pisti vauhtia tähän tyttöön :D Mut nii, huh oon nyt helpottunu ja tyytyväinen etten jatkanut eilisen rennolla otteella enää tänään. Tollasen jälkeen vaatii aina vähän (paljon) sisua ja taistelua, että se oma pää pitää. Niin helposti ja niin houkuttavaa se rento ote silloin on. Mut huh nyt on hyvä hyvä hyvä !!:) 

Tällästä tänne...... :) Eli sanonisin, että onnistunut vklp, koska noi lauantain ylimenneet tulee kyllä kulutettua liikunnalla. Nyt pannassa on vielä noin -800 kaloria, mutta se ei oo paha vielä ollenkaan. Pari lenkkiä. Pari päivää vähän tiukemmin, ilman niitä lisäsyömisiä liikutuista kaloreista. Paljon parempi vklp tämä ainakin oli viikontakaiseen verrattuna! Ehkä to sitä miinusta on vähän enemmän ku tollanen -100g, jospa vaikka ees toi tuplana :D:D No to se nähdään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit <3