8. syyskuuta 2013

Viikonloppuu



Mitenkäs syömiset? Noo pe yön yömätöt jäi taas....:)!! Tosin pelastaja ton asian kontilla tais olla se, etten ollu taaskaan yötä kotona. Kokemuksella tiiän, että se jääkaapin sisältö täyttää toooooodella houkuttavasti tän neitokaisen pääkopan jo kotimatkalla... Ja se kontrolli on tosi tuntematon sana siinä viiden aikaan aamuyöstä. Nimim. kaikki kohti ääntä ja sun känninen mielesi ajattelee, että aamulla sit palataan ruotuun.... Ja paskat, koska päivähän on jo pilattu :D Mut tosiaan, eilinen. Lauantai siis. Eilen laskin kalorit, mutta hölläsin iltaa kohden ja niitä kaloreitahan kerty lopulta reilut kakstonnia. Tähän puolustukseks, että sen jäätelön sijaan mussutin mehujäitä, lyttäsin heti päähäni pilkahtaneet pitseria-ajatukset yms.... Muutenkin kaarroin yhtä sun toista, vaikka hölläsinkin. Mut siis ÄLLÖ SYÖMISKRAPULA-olo :D Naamaa turvottaa, veto pois-olo, ei nyt varsinaisesti morkkaa mut oishan ton voinu tietenkin skipata, koska ne ryyppäämisen plussat on jo ihan tarpeeksi. Aattelin siis, että ens viikolla polttelisin noi poies lenkkipolulla sen sijaan, että lisäisin ne liikutut kalorit päivän syöminkeihin. Tai ainakin jos osan liikkuis pois.... Oma olo paranisi :D Let's see...... !:)

Mutta tällästä tänne :D Ihan hyvää. Onneksi merkkasin noita syömisiä ylös, vaikka otinkin rennommin. Aattelisin ihan varmasti, että toi kalorisaldo olisi vielä isompi sekä luultavasti oisin muuten vetänyt överiksi koko illan ja mätännyt ja mätännyt ja mätännyt sitä syötävää naamaan. Siltä siis vältyttiin. Ja edelleen, voin liikkua noi pois, joten sinänsä tää voi vielä olla yhtä onnistunut kuin viime viikonloppukin.. Haha huomaatteko miten selittelen itelleni tätä nyt :DDD 

Toivottavasti teillä oli mukavat viikonloput :) Tänään ei enää vedetä plussaa kahteentonniin asti.. Saa skarpata. Vähän nyt motivaationpuutetta :D Mut illalla lenkille ! Sunnuntait !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit <3