1. syyskuuta 2013

75 minutes

5.5km-6.0km/h nopeus, 7.2km, 75min, -420kcal. keskisyke 131, max. syke 150

Kävelylenkki. Aamulla kurkku kipuili vielä jonkin verran ja mietin moneen kertaan kannattasko vaan lepää tänään, mut tulihan noi lenkkikengät vedettyä jalkaan :D Toivottavasti ei nyt pamahda uudestaan flunssa päälle... Jepppp i know, ehkä typerä veto toi lenkki, mutta no sentään vaan kävelin :)

Tais olla fiksu veto alottaa torstaina..... Kokeilkaa muutkin ;) Pakko sanoa, että oon itekkin yllättynyt miten hyvin syömiset sujui eikä sortuminen käyny edes mielessä. Ehkä se mun torstainen päätös oli pinttynyt kunnolla takaraivoon ni ei edes tullu mieleen 'feilaa' :) Jes. Mut tosiaan this is a miracle, koska siis miten 105406 kertaa oon päättänyt, että vklp menee näin ja miten 1545604 kertaa se toteutus on käytännössä täydellisesti kussu :D


Päivä kerrallaan. Kyllä se paino tippuu itekseen jos tekee vaan hyviä päätöksiä ja nimenomaan onnistuis jättämään ne ylilyönnit pois. Ei millään 700kalorilla tarvii kitua eikä joistain kissanristiäisistä tarvii stressata viikkoa etukäteen jne. Aion nyt mennä päivä kerrallaan ja heivata heti mielestä 'josko ens kuun alussa painaisin tästä noin ja noin paljon vähemmän' -ajatukset. Ei sen painon tarvii lähtee jollain kiloviikossa- vauhdilla, eikä pidä oottaakkaan sellasia. Sillon ne vaaleenpunaset pilvilinnat vaan sortuu. Kuhan suunta on oikee :) Katotaan mihin tää projekti päivä päivältä johtaa ja minkä verran se paino nyt sit viikossa tippuukaan. Ehkä -300g, ehkä -600g, aivan sama. Kuhan tippuu.

 Mut tällästä tänne ja tsemppiä kaikille :) Huomenna kutsuu taas työt, onneksi meen iltaan :)  Nyt mä meen tekee iltapalaa. Illanjatkot <3

4 kommenttia:

  1. Sulla on ihan paras asenne tähän projektiin! Ite yritän pyrkii kans tohon ajatusmalliin, ja pikkuhiljaa tuntuu, et alan sellasta saavuttaakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana aina kuulla tommosia sanoja :) Jee hyvä Neela !!!;)<3

      Poista

Kiitos jos kommentoit <3