29. syyskuuta 2013

Se siitä otetaanfiksusti-viikonlopusta

Nyt on tankattu.........:D Eikä edes morkkaa :) Kieltämättä tää on outoa, yleensä myllertäsin nyt edes pienessä morkkiskiukutuksessa. Pe-la yönä nimittäin kotiinpäästyä söin masun enylitäyteen, mutta täyteen. Jäätelökin maistu. Siitä lähti heti sellanen 'huonopäivä' käyntiin, heti yöstä.....:)) Aiaii... Ja eilinen meni sitten siinä muudissa, jopa sokerimehut maistu. Noi on just tommosia iiiiiihan turhia kaloreita. Ja niitä kaloreitahan tuli PALJON. Siis en nyt oo ihan varma, mutta voisin puhuu jostain viidestä-seittemästätonnista, kun se yökin oli jo syömistäyteläinen.  Tai okei en osaa kyllä yhtään arvioida noita realistisesti, koska kun 'laskin' eilen syömisiä niin heitin ne luultavasti ihan täysin yläkanttiin, kun en ollut varma. Mut nii.. Eikä edes morkkaa. Ihmettelen tätä suuresti. Mut en kuitenkaan ahminu siihen tyyliin mitä joskus tälläset 'huonotpäivät' oli. Ihmettelen iha hirmusesti vaan tota, ettei morkkaa, koska siis noita kaloreita on ihan turha edes lähtee liikkumaan pois. Mut aattelin ottaa pari päivää edes kevyemmin.

Mutta ei mulla sen kummempia. perus viikonlopun rehelliset avautumiset :D Jotain positiivista, niin tänään on kuitenkin jo ollu heti aamusta fiilis, että ruotu on päivän sana tänään eikä vasta huomenna. Ja täähän on hyvä :) 

Mulla on jopa käynyt mielessä sellainen, että joka toinen vklp voisi pitää tälläsen tosi rennolla otteella-lauantain ja sit sen välivklpun just tekis niin, että liikkuis ne plussat pois. Tai näinhän nää pari takana olevaa viikonloppua on jo mennytkin :D Mut saa nähdä mitä tuleman pitää :) Nyt ku kuitenkin on tällänen fiilis, ettei oo mikään kiire ja sit noi liikkumisetkin ja arjen syömiset kuitenkin jo rullaa niin arkisesti niin miksi ei. Tai en tiedä. Let's see........ :) Haluun kuitenkin pitää tän meiningin sellasena ettei pipo kiristä liikaa. Sellaseenkin tää on välillä ajautunut, eikä se oo hyvä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit <3